0 like 0 dislike
If nick did 112 push-ups in 2 weeks, how many push-ups would nick do in 18 days?
by

2 Answers

0 like 0 dislike
i believe it to be 32.

Step-by-step explanation:

First, you take the number of push-ups he did (112), and divide by the numbers of days, which is 14 days because 2 weeks is 14 days.

122÷14=8

Then, 18 days is 4 more days of 8 push-ups. So take the 8 daily push-ups and times it by 4 days, therefore, 8×4= 32.

32 should be the answer.
by
0 like 0 dislike
144 push-ups

Step-by-step explanation:

hii

assuming they did the same amount of pushups every day:

112 pushups in 14 days

112p : 14d

xp : 18d

14 ÷ 7 =2

2 × 9 = 18

do the same do the pushups ( ÷7 and ×9)

112 ÷ 7 = 16

16 ×9 = 144

should be 144 pushups

hope this helps :)
by
Welcome to AskTheTask.com, where understudies, educators and math devotees can ask and respond to any number related inquiry. Find support and replies to any numerical statement including variable based math, geometry, calculation, analytics, geometry, divisions, settling articulation, improving on articulations from there, the sky is the limit. Find solutions to numerical problems. Help is consistently 100 percent free!

Questions

No related questions found