0 like 0 dislike
Please, I need help. This assignment is due in 20 mins

Mark spends 9 minutes walking to school and 9 minutes walking home each day. By the end of the school week​ (5 days), how many hours has Mark spent traveling between home and​ school?
by

2 Answers

0 like 0 dislike
Mark spent a total of 90 minutes traveling between home and school during the duration of 5 days

Step-by-step explanation:

9 x 2 = 18

18 x 5 = 90
by
0 like 0 dislike
1 and a half hours

Step-by-step explanation:

9 minutes to and from school : 9*2 =18
18 minutes for 5 days: 18*5=90
minutes to hours : (divide by 60 to find hours) 90/60= 1.5

Good luck!
by
Welcome to AskTheTask.com, where understudies, educators and math devotees can ask and respond to any number related inquiry. Find support and replies to any numerical statement including variable based math, geometry, calculation, analytics, geometry, divisions, settling articulation, improving on articulations from there, the sky is the limit. Find solutions to numerical problems. Help is consistently 100 percent free!

Questions

No related questions found